WEDSTRIJD O.N.U. Seraing CL - Picardie Bruxelles  4 - 8  (2-3)

DATUM 27-02-2009  21:15

DOELPUNTEN 3’ Barboza (1-0), 7’ Aaliova Zaer (1-1), 12’ Pillon (2-1), 13’ Meloul Fouad (2-2), 20’ Kabir Amin (2-3), 23’ Ibrahimi Sophiane (2-4), 23’ Kabir Amin (2-5), 26’ Barboza (3-5), 36’ Meloul Fouad (3-6), 36’ Barboza (4-6), 38’ Meloul Fouad (4-7) en 38’ Kabir Amin (4-8).

VERSLAG De wedstrijd begon goed voor ONU. Nadat de 2-0 werd gemist, kwam Picardie beter in de wedstrijd en ging met een voorsprong rusten. De tweede helft begon catastrofaal voor de thuisjongens die door het technisch voortreffelijke Picardie werden weggetikt. Enkel Barboza en doelman Pagetta speelden op niveau. Toen bij 3-5 en nog enkele minuten te gaan, gekozen werd voor de vliegende doelman, werd dat ONU helemaal fataal.